lördagen 16/4

är kvar på ryhov skulle okt hem i går eftermidag men blev alldrig så. allt gick åt pipan och var tillbacka på 0. men i dag fick jag gå ca 2 timmar på stan hund i city. och det var roligt obóy fick ett pris^^
men när jag kom tillbacka till sjukhuset. så var allt på 0 i gen får se om det är fel på pumpen eller vad det kan vara för något. får kanske åka hem i morgon om inget annat går snät.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Vill bara kommentera några saker.

Diabetes är en sjukdom som man lätt har koll på och den är i skick så länge man äter rätt. Det är verkligen itne bra att vara överviktig när man har diabetes, så du borde fundera på din vikt.

Jag har hört ryktesvägar att du äter väldigt mycket så jag tror inte din diabetes mitt i allt är konstig.. helt enkelt ditt eget fel. Att du skulle vara nåt konstigt barn där doktorn inte vet vad som är fel för att det inte "borde" vara så.. är nog för att du inte sköter dig.

Hur kan du tror att du måste äta hela tiden? det beror bara på hur ditt blodsocker är. Nej nu får du verkligen skärpa dig! ät mindre! det hjälper din diabetes samt går ner i vikt.

nu till kommentar två.. du kan inte rida...

2011-05-16 @ 20:36:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0