måndag 29/8

det har nästan bara regnat hella dagen. som tur var så har man ju bara behövt vara inomhus hella dagen.

dagen började med att Anne ville ha hjälp med en häst. efter det så hjälpte jag till i ridhuset och lysnade på Annes lektion. jag skulle varit med och ridit men efter som mitt huvud inte fungerar som det ska än och armarna inte orkar mer än 10 min på hästen så känns det säkrade att stå på marken. vill inte göra om det som hände förra lördagen.
efter jag lyssnat på Annes lektion så hjälpte jag några av dom som ridit med derass utrusning. sen var mitt huvud som en bomb och mina armar helt slut. så gick upp till matsalen med datorn och med boken hästn i praktiken och läste och skrev lite och drack en kopp kafé för att hålla mig vaken då klockan bara var 11:00

men jag går ju bara halvdag för min kropp orkade inte orkade inte mer än så. och det är jag väldigt iriterad över för mitt liv består av heldagar att göra. jag ha inte tid at vara sjuk eller dålig.

ne snart skiter jag i min hälsa och att jag inte orkar jag gör saker ändå.


lördag 27/8

ful fart. eller ja typ i alla fall. pojken är jätte duktig allt gå jätte bra med honom. jag provade spol platan i dag i stallet och den var jätte bra. pojken blev väldigt svetig så var tvungen att spola av honom.

i morgon ska jag bygga lite datorer och sedan åka till stallet om jag inte är för tröt. men hoppas på bra väder i morgon så ska jag klätra i bakarna i  skogen.

söndaen 21/8

fy vad ont jag hade på hela höger sidan när jag vaknade i dag. värst var nog huvudet. men det är bra nu. Men varit säng liggandes nestan hela dagen. pga att jag haft ketoasidos som gör kroppen slö så man orkar inget göra. men piggnade til nu till kvällen så jag kunde ta mig upp til stallet med min syster. mata Zorro och putsa lädret i sadelkamaren. och så flyttade vi upp sadelskåpet till stallet med. så nu är allt på sin plats.

har varit en så där dag. hoppas den blir bätre i skolan i morgon. dock får jag inget göra. men ska bli roligt att träfa alla kompisar i gen. har saknat alla.


lördagen 20/8

vilken dag det blev. den blev inte som jag tänkt mig riktigt.
Zorros för föra ägare kom och hälsade på det var jätte roligt att dom ville ta sig tid och komma och prata om zorro och titta på honom och beräta lite om honom. att han var så välutbildad viste jag inte men kunde lista ut det efter som han är så duktig. men det är som dom sa att man måste plocka fram det ur honom att rytaren måste kuna för att det ska funka.

Sen hade jag oturen att när jag red och visade upp honom så gick vi om kul total krach blev det. jag tror jag tapade minet för en stund. vet inte riktigt vad som hände har lite mines lukor. men det gick bra. var bara min hjälm som blev total kvadad. men bättre den än jag och zorro.

så nu i kväll red jag onom til det andra stallet där han står nu. det gick bra trots krachen. jag var livräd att zorro skulle ha skadat sig. men det tycks han inte ha gjort han gick jätte bra ren i gångarterna pigg glad och framåt. han verkade glad att få vara med sina kompisar som är lite större än honom själv.


Min trasiga hjälm. den blev oval den ska vara rund sen blev det en genomgående sprika från skärmen till mitt uppe på hjälmen.


Min nya hjälm. åkte direkt från stallet till hööks och köpte den.

Fredagen 19/8

Varit en sväng i stan i dag och träffat en kompis som jaf fikade med.
sen åkte jag till charlies och köpte flytande läder vård och bi vax.
sen köpte jag delen till bettet som zorro drog sönder vad det heter har jag glömt men bilder kommer.
och ett späne till hanr segn tecke som gick sönder när zorro var i slagsmål med ena shettisen i hagen.

ska snart upp till stallet och se vad som ska flyttas i dag.


Tordagen 18/8

har varit i stallet och plockat i hop Zorros saker och börjat flytta tillbacka en del av han saker till Romenås där han ska stå i gentligen. han fick stå i ett annat stall den hä sommaren pga att jag blev sjuk och inte kunde ta hand om honom.
Han har råkat fått en hel del saker. 2 sadlar 3 snart 4 träns 2 st ryktlådor med prylar minst 1000 tcken. grimmor benlindor skydd och 100 andra saker.

ska flytta mer saker i morgon hanns sele och lite annat.

skulle ridit i dag. men pga att jag inte måde så bra på morgonen i dag så fick jag inte rida. vaknade kl 12.00
fast under naten och morgonen hade jag varit vaken några gånger pga att mamma och pappa kollar så allt är ok under natten. ungefär var annan timma kollar dom att allt är ok.

så hoppa allt kommer flta på som det gör nu så jag kan ta mig till skolan på måndag. jag längtar att få börja i gen.


Tordagen 18/8

jag har inte varit så aktiv på bloggen pga varit på sjukhus en stor del av sommaren. men nu har jag lykats komma hem och hoppas på att jag kommer kunna vara hemma nu.

Zorro har fått vila hella sommaren. Men nu har jag börjat sätta i gån honom i gen.

jag red honom i går och då gick han toppen bra trots att han hadde öveskots energi och ville springa runt en hel del. men efter några spron på ett 55cm hinder så lugnade han ner sig och vi kund fortsätta att träna Dressyr.

En toppen nyhet är att Zorros för föra ägare har hört av sig till mig. jag blev jätte glad när jag läste mejlet hon skrev. nu har jag chans och få veta litte mer om zorro och vad han i gentligen kan. innan har jag fått gissa mig till vad han kan. men nu kan jag få veta mer exakt


Litte bilder från sommaren.




RSS 2.0